Επιστροφές προϊόντων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δεν σας ικανοποιεί για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να το επιστρέψετε και να το αλλάξετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής.

Διαδικασία Επιστροφής:

Μέσα στο δέμα της παραγγελίας σας θα βρείτε το “Έντυπο Επιστροφής”. Εφόσον το συμπληρώσετε, στέλνετε το προϊόν (προϊόντα) που επιθυμείτε να αλλάξετε μαζί με το έντυπο αλλαγής στην παρακάτω διεύθυνση αποστολής εντός 14 ημερών. Η εταιρεία αφού παραλάβει το προϊόν και εφ’ όσον πληρούνται όλες οι παρακάτω προϋποθέσεις θα προβεί στην άμεση αλλαγή και αποστολή του νέου προϊόντος. Το κόστος εξόδων αποστολής για αλλαγές επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο εφ’ όσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να αλλάξετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε. Κανένα προϊόν δεν θα αλλαχθεί ή αντικατασταθεί εάν έχει χρησιμοποιηθεί, καταστραφεί ή έχει υποστεί οποιαδήποτε διαδικασία καθαρισμού. Επίσης, ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν. Απαραίτητα πρέπει να συνοδεύεται με την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής.

Η διεύθυνση που θα αποσταλλεί το προϊόν είναι Yiorgos Michoudis, Κομνηνών 23 7ος όροφος, 54624 Θεσσαλονίκη. Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να καλέσετε στο τμήμα εξυπηρέτησης της εταιρείας 2311 – 829090 (Δευτέρα – Παρασκεύη 17:00 – 21:00).