Τρόποι πληρωμής & αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής εσείς πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας τη στιγμή της παραλαβής στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής εντός Ελλάδας είναι δωρεάν.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΉ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της συνεργαζόμενης τράπεζας Eurobank. Η εταιρεία δεν λαμβάνει καμία πληροφορία σχετικά με την κάρτα σας καθώς η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και πραγματοποιείται μέσω πρωτοκόλλου ασφαλούς επικοινωνίας SSL (secure socket layer).

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής εσείς πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας με απευθείας κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας. Παρακαλούμε όπως αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης στο eshop@yiorgosmichoudis.com για να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.  Η εταιρεία δικαιούται να προχωρήσει σε ακύρωση της παραγγελίας χωρίς καμία ευθύνη απέναντι στον καταναλωτή εντός 7 (επτά) εργάσιμων ημερών εφόσον δεν κατατεθεί εντός του ανωτέρου διαστήματος το ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η εταιρεία αποστέλλει όλες τις παραγγελίες την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τη στιγμή που πραγματοποιήσατε την αγορά σας. Οι παραγγελίες εντός Αττικής αλλά και σε μεγάλα αστικά κέντρα αποστέλλονται μέσω της συνεργαζόμενης ταχυμεταφορικής εταιρείας Speedex και παραδίδονται σε 1 – 2 εργάσιμες ημέρες.

Ανεξαρτήτως αξίας της παραγγελίας σας, τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος είναι δωρεάν.

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό η παράδοση των προϊόντων εντός του προκαθορισμένου χρόνου, η εταιρεία θα σας ενημερώσει μέσω e-mail, προκειμένου να δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.